top of page
Om oss på Mobit Tiller og Sorgenfri

Mobit Tiller og Mobit Sorgenfri slår seg sammen og blir en av de største Mobil og IT forhandlerne i

Midt-Norge. Dette for å styrke vår kompetanse og for å kunne levere helhetlige løsninger innen både Mobil og IT. Dette gjør oss også til stand til å betjene, og supportere flere og større kunder på en enda bedre måte.
Vi består i dag av 2 avdelinger i Trondheim og har tilsammen 15 ansatte. Innen kort tid vil all kompetanse være samlokalisert under samme tak på Kvenildmyra 2.

Vi har lang fartstid i bransjen og som forhandler av telecomløsninger siden 1996, har vi gjennomgående kunnskap til produktene og tjenestene vi leverer. Som forhandler jobber vi aktivt sammen med deg som kunde for at bedriften og deres ansatte skal oppleve en problemfri hverdag. Vi tror på personlig service og som kunde av Mobit Tiller og Sorgenfri får du forhandleren/selgeren som 1.linje support på dagtid, dette for å sikre best mulig oppfølging!

 

Vi tilbyr deg som kunde to av de største operatørene i Norge, både Telenor og Telia. Hos oss får du statusmøter, faste eller etter behov. I disse møtene får man mulighet til å gjennomgå sine avtaler regelmessig og være oppdatert med siste nytt. Her ser vi på løsninger som kan være med på å effektivisere bedriften og som samtidig kan være kostnadseffektivt.

Mobit Tiller følger uavhengig av disse møtene opp deres portefølje og sikre at hver enkelt bruker har rett type abonnement i henhold til sitt forbruk.

Om Mobit

I Mobit er vi spesialister på mobil og IT for bedriftsmarkedet. Vi har forhandlere over hele landet, og vårt mål er å hjelpe våre kunder med alt de har behov for i sin digitale hverdag.

 

Navnet vårt er nytt, men som kjede har vi eksistert i 25 år. Siden starten med Telering har utviklingen vært rivende, og vi har hele tiden vært opptatt av å være i forkant av de behovene som oppstår som følge av de teknologiske endringene. I dag kan man ikke lenger skille IT og mobil fra hverandre – alt må samhandle sømløst for å utnytte de digitale mulighetene.

 

Når vi nå blir Mobit er det et resultat av en sammenslåing av Telering og flere IT- og mobilkjeder, blant annet Telehuset, Mobildata, Comunit og Nordialog.

 

Mobit er den eneste uavhengige og landsdekkende aktøren som tilbyr tjenester og nett fra både Telia og Telenor. Vi har også et bredt utvalg leverandører av IT-løsninger og hardware, slik sett vil vi alltid kunne gi våre kunder de beste uavhengige rådene.

Hardware

Vi har gjennomgående kunnskap til de kjente plattformene som IOS, Android, Windows Phone med mer. Hos oss får du kjøpt alle de kjente merkevarene og vi hjelper deg og dine ansatte med å velge riktig utstyr og sette opp telefonen klar til bruk om ønskelig. Mobilen har blitt et viktig arbeidsverktøy og det stilles krav til at produktet virker som det skal og at viktige applikasjoner er konfigurert slik at du får arbeidsflyt.

Som kunde hos oss kan du få en egen skreddersydd nettbutikk.

Radiokommunikasjon

Vi er en stor aktør i Midt-Norge på leveranse og montering av radiokommunikasjon. Bruksområder kan være sikringsradio, bygg og anlegg, oppdrett, maritim VHF, brannvesen, vekter og jakt. Godkjent og sertifisert fra Nkom. 

Abonnement

Mobit Tiller innehar den høyeste sertifiseringen innen Mobits forhandlerapparat. Som servicepartner har vi mulighet til å være ditt kontaktledd mot Telenor eller Telia og kan ha påta oss driftsansvaret for nye og eksisterende abonnement. Formålet med sertifiseringen er å bygge vår kompetanse for å sikre at du som kunde får best mulig betjening.

Company credit card?

De fleste bedrifter opplever at de ansatte kjøper varer og tjenester via mobilen som fører til manuelle trekkoppgaver for økonomiavdelingen. Det behøver ikke være slik. Med Kostnadsdeling får man skilt jobb- og privatbruk på en enkel og oversiktlig måte. Kostnadsdeling gir de ansatte større frihet til å bruke mobilen slik de ønsker. Lag profiler som følger retningslinjene til bedriften å la forbruk gå på autopilot med integrasjon mot bedriftens lønnssystem.

Bedriftsnett

Trenger telecomløsningen til bedriften en overhaling slik at den passer bedre til dagens behov? Vi kan hjelpe med å sette opp løsninger som passer din bedrift. Vi forstår hvor viktig et tapt anrop kan være for både kunde og bedriften. Med vår løsningsdesign sørger vi for at innringer ender opp på riktig sted og får et svar! Mulighetene er mange og sammen finner vi løsningen som passer best for dere!

Profesjonelle hodesett

Vi mener at gode hodesett forlenger levetiden på mobilparken og gir et bedre arbeidsmiljø. Profesjonelle hodesett på kontoret sikrer at dine ansatte kan jobbe effektivt og med begge hendene frie. Vi fører et bredt utvalg fra Sennheiser, Jabra, Plantronics med flere og hjelper deg med å finne de riktige settene.

Kameraovervåking

Vi tilbyr et bredt utvalg av analoge- og ip-kameraer med objektiver for alle formål og situasjoner. Våre kameraer innehar det fremste av teknologi når det gjelder oppløsning og bildekvalitet, og sørger for optimale bilder enten det er ute eller inne, dag eller natt.

Begge hendene på rattet

Med monteringsutstyr fra Brodit får du plassert mobilen eller nettbrettet på en måte som gir behagelig synsfelt ut mot veien. Montering krever ingen spesialverktøy og etterlater ikke skjemmende huller i dashbordet. Statens vegvesen sier at mobiltelefon i bil skal sitte forsvarlig fast i en mobilholder, og dette ordner vi for deg.

Fiber

Vi genererer mer data også på PC ute på arbeidsplassene noe som kan føre til at internett/WiFi oppleves tregt. Alt går rett og slett raskere med fiber, i tillegg har du et svært stabilt nett med høy kapasitet for både opplasting og nedlasting. Velger du fiber fra Telenor til din bedrift, er trådløs ruter, fast IP-adresse og montering av utstyret inkludert.

Infoskjermer

Mobit Tiller leverer en publiseringsløsning som gjør det enkelt å styre innhold til infoskjerm. Det tar kun minutter å lage en egen kanal og med noen få klikk kan du bestemme hvilket innhold som skal vises på hvilken skjerm, til bestemt tid. Få ut ditt eget budskap til ansatte og kunder slik du vil ha det.

Exchange Office 365

Nå er det ingen grunn til å utsette profesjonell epost-løsning fra Microsoft, det har aldri vært enklere. Del kalender, sync mail fra telefon og nettbrett, last ned Office Professional Plus pakken direkte fra egen webportal. Ta i bruk Microsoft Teams og start videomøter rett fra Outlook. Mulighetene er mange og vi hjelper deg og din bedrift i gang.

PC og tilbehør

Vi fører alle de kjente PC merkene som MacBook, Lenovo, HP, Fujitsu med mer. Hos oss finner du alt du trenger til kontorplassen og det er på arbeidsplassen, hjemme eller mobilt kontor. Du kan velge å få utstyret ferdig satt opp og klar til bruk om ønskelig. Har bedriften et fast oppsett sørger vi for å tanke maskinene med ønsket oppsett før det leveres. PC-Skjermer, tastatur, docking, nettverksprodukter, skrivere med mer, spør oss da vel.

Møterom

Skal du sette opp et showroom eller møterom er Mobit Tiller klar til å bistå. Om det er projektor med lerret eller store Public Display med kamera og mikrofon har vi det du trenger for å komme i gang. Det er viktig med gode løsninger som bare fungerer! Som vi liker å kalle det, PlugNPlay.

bottom of page