TILBEHØR OG UTSTYR

Forleng levetiden på mobilparken og bruk riktig tilbehør. Profesjonelle hodesett på kontoret sikrer at dine ansatte kan jobbe effektivt og med begge hendene. Beskytt telefonene med deksel og et Panzerglass. Det er god økonomi å investere i riktig utstyr og mobilparken varer lengre.

Hold begge hendene på rattet!

ProClip er en monteringsplattform som du selv kan installere i bilen. Denne er tilpasset akkurat din bil og brukes som en base for holderen. Med ProClip får du din enhet i et behagelig synsfelt montert på konsollen slik at du får fri sikt. ProClip kan brukes til holder for mobiltelefon, GPS-enhet med mer.

Montering krever ingen spesialverktøy, og bilens innredning skades ikke. ProClip kommer i ulike varianter til en og samme bil, som gir deg flere plasseringsalternativ. Det betyr at du kan ha flere enheter montert i bilen samtidig. 

brodit.jpg
853523-1.jpg

Statens vegvesen sier:

Det er forbudt å taste og surfe på mobilen mens du kjører bil. Slik bruk er heller ikke tillatt om mobilen sitter fast i en holder. Du kan starte opp og avslutte en samtale dersom mobiltelefonen befinner seg i en holder, eller kan styres via håndfrie løsninger som en knapp på rattet eller lignende.

Den generelle aktsomhetsregelen i vegtrafikklovens § 3 vil kunne omfatte førers bruk av elektronisk utstyr som ikke defineres som mobiltelefon (f.eks. navigasjonsutstyr og nettbrett).  

Finn din ProClip hos Brodit her